Eames Fiberglass Dining Side Chair van Herman Miller in Cobalt Blue

449.00

Herman Miller Eames Fiberglass Dining Side Chairs in Cobalt Blue

Herman Miller Fiberglass Dining Side Chairs in Cobalt Blue. De kunststof glasvezelschalen, zonder scheuren, zijn gestript van de bekleding en gepolijst. Ook beschikbaar in de kleuren Parchment, Black, Greige, Greige Light, Seal Brown, en Elephant Hide grey.

 

Zitkussens van Réveille

De kunststof schalen van de zitkussen zijn opnieuw gevuld met een bio traagschuim die deels bestaat uit hernieuwbare grondstoffen zoals zaden, voorzien is van een Oeko-Tex certificaat en gemaakt is in Nederland. Afwerking is onder andere mogelijk in stoffen van Keymer Essential Fabrics, leder, of vegan vinyl.

 

Bases

Verschillende bases waaronder H-bases zwart gepoederd of in chrome, Eiffels, La Fonda, Dowels van verschillende soorten hout en finishes, Rockers, Low bases, of stacking bases with Tablet Arm.

 

Werkplaats/ depot in Lisse

U kunt de Eames stoelen bekijken in onze werkplaats in Lisse. De merk- en designstoffen die wij voeren kunt u bekijken in onze huiskamershowroom in Amsterdam, of in een van de winkels waarmee wij samenwerken.

 

Levering

De stoel wordt voor uw deur afgeleverd. U kunt de stoel natuurlijk ook zelf ophalen. Mocht u andere wensen hebben omtrent de levering; moet de bank bijvoorbeeld naar boven en heeft u daarbij hulp nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Klik op contact voor onze contactgegevens of vul het contactformulier hieronder in.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

© 2020 designed in Amsterdam by Lybr