Ligne Roset Togo Fireside Chair

1,675.00

Available on backorder

Lounge en zit heerlijk onderuitgezakt op deze fireside chair van Ligne Roset. De fauteuil is  vintage, maar we hebben het polyetherschuim vervangen waar nodig en opnieuw gestoffeerd. De onderkant, en afhankelijk van de staat van het schuim, zijn delen van de binnenkant origineel. De fauteuil gaat dus weer een poos mee en zit bijna als nieuw!

Amsterdam/ Zaandam/ Den Haag

U kunt onze designbanken bekijken en proefzitten in Amsterdam, Zaandam en Den Haag. Een grote kans dat dat niet precies dezelfde fauteuil is als deze. Mocht u perse deze willen zien neem dan even contact met ons op. Het aanbod is namelijk beperkt tot wat wij op kunnen kopen.

Jaren ’70 design

Deze designmeubels uit de jaren ’70 van Michel Ducaroy zijn weer populair. In 1968 ontwierp hij de Adria, een modulair bankje, geheel opgetrokken uit polyether. In 1973 verdiende de ontwerper aanzien met de Togo. Wereldwijd zijn er meer dan 1,2 miljoen Togo’s verkocht. De bankjes zijn dan ook een van de best verkochte stukken van Ligne Roset.

Hieronder de afmetingen. Let wel, in het echt zijn de bankjes kleiner dan dat deze op foto lijken.

  • Fireside chair (fauteuil/ eenzitter) breedte 87 * hoogte 70 * diepte 102.

Levering

De bankjes worden voor uw deur afgeleverd. U kunt de bankjes natuurlijk ook zelf ophalen. Mocht u andere wensen hebben omtrent de levering; moeten de bankjes bijvoorbeeld naar boven en heeft u daarbij hulp nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Klik op contact voor onze contactgegevens of vul het contactformulier hieronder in.

Weight 11 kg
Dimensions 87 × 102 × 70 cm
Merk

Ligne Roset

Lijn

Togo

Ontwerper

Michel Ducaroy

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

© 2020 designed in Amsterdam by Lybr