Ligne Roset Togo Sofa Without Arms

2,567.00

Out of stock

Lounge en zit heerlijk onderuitgezakt op deze Sofa without arms van Ligne Roset. De sofa is vintage, maar het polyetherschuim is hersteld en de bank is opnieuw gestoffeerd in Kvadrat Hallingdal 65. De sofa gaat dus weer een poos mee en zit bijna als nieuw!

Proefzitten in Amsterdam/ Zaandam/ Den Haag

U kunt onze designbanken bekijken en proefzitten in Amsterdam, Zaandam en Den Haag. Grote kans dat dit niet de sofa is die op deze pagina wordt aangeboden. Het aanbod is namelijk beperkt tot wat wij op kunnen kopen.

Mocht u op zoek zijn naar een ander bankje, bijvoorbeeld een hoekzitter of tweezitter, een andere kleur of stof willen, of andere vragen hebben, neem dan contact met ons op. 

Jaren ’70 design

Deze designmeubels uit de jaren ’70 van Michel Ducaroy zijn weer populair. In 1968 ontwierp hij de Adria, een modulair bankje, geheel opgetrokken uit polyether. In 1973 verdiende de ontwerper aanzien met de Togo. Wereldwijd zijn er meer dan 1,2 miljoen Togo’s verkocht. De bankjes zijn dan ook een van de best verkochte stukken van Ligne Roset.

Levering

De bankjes worden voor uw deur afgeleverd. U kunt de bankjes natuurlijk ook zelf ophalen. Mocht u andere wensen hebben omtrent de levering; moeten de bankjes bijvoorbeeld naar boven en heeft u daarbij hulp nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Klik op contact voor onze contactgegevens of vul het contactformulier hieronder in.

Weight 21 kg
Dimensions 174 × 102 × 70 cm
Ontwerper

Michel Ducaroy

Merk

Ligne Roset

Collectie

Togo

Afmetingen

Lengte 174 cm., diepte 102 cm., hoogte 70 cm., zithoogte 38 cm.

Gewicht

21 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

© 2020 designed in Amsterdam by Lybr